OPERAHELDEN bij De NATIONALE OPERA

Voor kinderen die van zingen en spelen houden, organiseert De Nationale Opera een wekelijks kinderkoor. Begeleid door een pianist en een zang- en speldocent ga je aan de slag met (hedendaags) operarepertoire. Naast bestaand repertoire gaan we ook samen nieuw repertoire maken: nieuwe verhalen die we vertellen met muziek. Zo leer je zingen én verhalen vertellen met muziek.

Er zijn twee groepen: groep I voor kinderen van 5 t/m 8 jaar en groep II voor kinderen van 9 t/m 12 jaar. Houd je van zingen en acteren? En ben je tussen de 5 en 12 jaar? Geef je dan op voor Operahelden!

ZOMERVAKANTIE PROJECT 2021

Onder voorbehoud in verband met de ontwikkelingen omtrent het coronabeleid

In verband met de huidige versoepelingen en het feit dat het koor dit jaar nog bijna niet heeft kunnen repeteren, organiseren wij in de eerste week van de zomervakantie (Noord) een projectweek rondom de opera Goud! van Leonard Evers.

In samenwerking met Hanne van de Vrie en Laura Trompetter (slagwerker uit de voorstelling Goud!) maken de kinderen in deze week een mini-opera met de elementen uit de voorstelling: ritme, spreken, zingen, soundscapes en een verhaal vertellen middels zang en geluid.

Scènefoto uit productie Operahelden
FOTO: KIM KRIJNEN